Werkwijze

Werkwijze


" Niks is zo fijner om kinderen in hun eigen vertrouwde omgeving te fotograferen.  "

Na het maken van een afspraak, kom ik bij je thuis met een mobiele studio.
Ik heb verschillende achtergronden bij, die we kunnen gebruiken. In je woonkamer, zetten we een achtergrond stellage neer, deze is 3 meter breed. Soms verschuiven we gewoon even een tafel, om wat ruimte te creëren !

Een reportage duurt zolang het nodig is, ik plan zeker 1.5 uur in.

Na de reportage mail ik je de leukste foto's via We-Transfer.

De foto's kunnen ook bewerkt worden (onder voorbehoud): Striae, moedervlekjes, acne, littekens etc. Deze zwangerschaps- foto's kunnen ook gebruikt worden voor geboortekaartjes. Binnen 7 werkdagen ontvangt u ook een link naar de webshop waar je de foto's en of andere producten kunt bestellen. 


Kleding advies:
Indien je zwanger bent.
Zorg dat je ong. 1.5 uur van te voren ruime kleding aantrekt, dit om kledingstrepen te voorkomen, let ook op je lingerie (BH-Bandjes bijvoorbveeld). Neem alijd wat extra kleding mee, Omdat we ook schaduw foto's maken, kan als je helemaal in het zwart gekleed bent het mooiste effect geven.
Voor kinderen maakt het niet heel erg veel uit, omdat we werken met een witte en een zwarte/grijs/blauwe achtergrond. Felle kleurtjes kan een verfrissende effect geven.

 

Tips voor zwangerschaps fotografie:
Het advies is tussen de 34 - 35e week te komen, dan is je buik mooi rond. Een afspraak maken kun je dan het beste maken als je ong. 29 weken bent, het kan altijd eerder.