Onze werkwijze


Vooraf kijken we eerst wat jullie wensen zijn, dmv mijn portfolio boeken kan ik zo jullie een indicatie laten zien wat de mogelijkheden zijn.
Daarna gaan we beginnen met de fotoreportage. Ik maak 70 verschillende opnames in diverse poses en met zwarte/witte achtergrond. Per pose maak ik verschillende foto's zodat ik later daaruit de beste kan selecteren. Daaruit ontstaan meestal zo'n 25 tot 30 verschillende opnames.
We nemen ruime tijd voor een fotoreportage, geen gehaast, u kunt zelfs ondertussen uw baby voeden, of eten geven. Ondertussen bespreken we dan de foto's en kan ik u al een korte indruk laten zien van de gemaakte foto's.
Gemiddeld duurt een fotoreportage ong. 45-60 min. Soms kan het wel uitlopen, maar dit is geheel afhankelijk van de kinderen.

De foto's kunnen ook bewerkt worden (onder voorbehoud): Striae, moedervlekjes, acne, littekens etc. Deze zwangerschaps foto's kunnen ook gebruikt worden voor geboortekaartjes. Binnen 4 werkdagen ontvangt u van ons een link naar onze webshop waar je de foto's en andere producten kunt bestellen. Kijk op onze prijzen gedeelte om een indruk te krijgen van onze artikelen en de kosten.

  Het is niet toegestaan om in de studio met een mobiel of ander apparaat foto's te maken tenzij hier toestemming voor is gegeven.
  Dit stoort namelijk enorm op de flitslampen.

Tips voor zwangerschaps fotografie:

Het advies is tussen de 34 - 35e week te komen, dan is je buik mooi rond. Een afspraak maken kun je dan het beste maken als je ong. 29 weken bent, het kan altijd eerder.

Kleding advies:

Zorg dat je ong. 1.5 uur van te voren ruime kleding aantrekt, dit om kledingstrepen te voorkomen, let ook op je lingerie (BH-Bandjes bijvoorbveeld). Neem alijd wat extra kleding mee, Omdat we ook schaduw foto's maken, kan als je helemaal in het zwart gekleed bent het mooiste effect geven.
Voor kinderen maakt het niet heel erg veel uit, omdat we werken met een witte en een zwarte/grijs/blauwe achtergrond. Felle kleurtjes kan een verfrissende effect geven.Afspraken kunnen gemaakt worden van dinsdag t/m zondag.
Op maandag zijn we gesloten.
Wat het allemaal kost, staat bij de prijslijst.Contact gegevens

 • Telefoon:

 

  Address:
  Lijsterbesstraat 59
  5616 LE Eindhoven
  Nederland

 

  Overig:
  KvK Inschrijving: 64835057
  BTW: NL142692219B01
  Bank: NL52ABNA0618419438